2017. január 30., hétfő

Concorde C8 Sportkamera eladó - Jelenlegi ára: 14 000 Ft

Concorde SportCam C8 eladó. Új, dobozában. Csak a fotózás kedvéért volt kibontva. 1 év garanciával.
 
A ConCorde SportCam C8 akciókamera mindig elkísér! Lehet az kerékpározás, síelés, hegymászás, könnyűbúvárkodás, motorozás, autózás. Ezek az élmények örök emlékek maradnak! Az igényeid maximális kielégítését a széles, 140° -os látószögű Omnivision Optika, a vízálló tok és a rengeteg rögzítő tartozék biztosítja.  
KALANDÁLLÓ 
A SportCam C8 fő tartozéka a 30 méterig teljesen vízálló tok, mellyel akár a nyári búvárkodás, wakeboardozás, raftingozás vagy egyéb kedvenc vizi sport közben készíthetsz fantasztikus felvételeket. A különféle szerelékeknek köszönhetően szinte bármire rögzíteni tudod, hogy sportolás közben ne akadályozzon.  
BÁRHOL, BÁRMIKOR 
A beépített LCD kijelzőnek és hangszórónak köszönhetően az elkészült felvételeket azonnal visszanézheted és ha nem tetszenek, akár törölheted is őket. A készülék menürendszere magyar nyelvű, áttekinthető és könnyen kezelhető az LCD kijelzőn.  
SZÁMTALAN TARTOZÉK 
A készülékhez különféle tartozékokat csomagoltunk, hogy azonnal élvezhesd a kamera kínált lehetőségeket. Helyezz bele egy micro SDHC memóriakártyát (max. 32GB), töltsd fel az akkumulátort és indulhat is a felvétel! A dobozban hálózati töltőt, biciklis, bukósisakos, talpas, pattintható és csavarozható bilincseket és rögzítőket találsz.  
Kijelző:  2 col színes LCD
Video felbontás:  1280*720 pixel @ 30 fps (H. 264)
Állókép felbontás:  Maximum 5MP
Video formátum:  AVI
Audio formátum:  WAVE formátom (bitráta: 176kbps)
Látószög:  140 fok
Autofókusz:  Van
Automatikus fehéregyensúly:  Van
Vízállóság:  Vízálló tokkal maximum 30 méter
Kimenet:  Micro USB
Bemenet:  Nincs
Magyar nyelv:  Van
Wifi csatlakozás:  Nincs
Bővíthetőség:  Micro SDHC kártya maximum 32GB-ig
Hangszóró:  Van
Mikrofon:  Van
Akkumulátor:  900 mAh, maximum 1, 5 órás üzemidő
Méret:  59*24, 5*41mm
Súly:  57g
Tartozékok:  Vízálló ház, biciklis tartó, szorítóbilincs, különböző szerelékek, bandázsok, kétoldalú matrica, USB kábel, akkumulátor


Jelenlegi ára: 14 000 Ft
Az aukció vége: 2017-02-19 22:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése