2017. június 29., csütörtök

Kiltix nyakörv 38cm - Jelenlegi ára: 5 600 Ft


Bolhák és kullancsok elleni nyakörv, mely 7 hónapig véd.
 Kettős védelem: A Kiltix nyakörv elpusztítja a kullancsokat és a bolhákat is.
 Egyedülállóan hosszú, 7 hónapos hatású. A kullancsok legaktívabb időszakában egyetlen Kiltix nyakörv felhelyezésével gondoskodhat kedvence kullancs és bolha elleni védelméről. Fontos tudni, hogy az egyre enyhébb teleknek köszönhetően ma már egész évben számolni kell a kullancsok okozta veszélyekkel, ezért javasoljuk, hogy ne csak tavasszal, hanem ősszel is tegyen fel egy Kiltix nyakörvet kutyájára.
 Folyamatos védelem. A tartós hatás eléréséhez a Kiltix nyakörvet folyamatosan viselni kell a kutyájának, hogy a mindig megújuló hatóanyag-bevonat eljuthasson a testfelület legtávolabbi pontjára. Így biztosíthatja négylábú társa megbízható, kullancs és bolha elleni védelmét a kirándulások, munkavégzés vagy pihenés alkalmával.
 Biztonságos és kényelmes: A Kiltix nyakörv könnyen felhelyezhető, nem zavarja a kutyát mozgásában.
 Három méretben: A Kiltix nyakörv a kutyák méretének megfelelően, kicsi (35 cm), közepes (48 cm) és nagy (66 cm) méretben is kapható.
 Közkedvelt: Több százezer eladott nyakörv bizonyítja, hogy a Kiltix nyakörv a hazai kutyatulajdonosok körében kivételes népszerűségnek örvend.
Kiszerelés
38 cm
Testméret
kis testű


Jelenlegi ára: 5 600 Ft
Az aukció vége: 2017-07-19 17:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése