2017. július 30., vasárnap

Logitech R700 rádiójel vezérlésű prezentáció segítő - Jelenlegi ára: 10 000 Ft

Logitech R700 rádiójel vezérlésű prezentáció segítő
Prezentációk egyszerű vezérlése
Piros lézermutató
Beépített LCD timer és időjelzés (rezgéssel)
Hatótávolság kb. 30 m
A Logitech Professional R700 előadás segítővel maradandó benyomást kelt. A piros lézermutató nagy teljesítményű és jól látható LC és plazma kijelzőkön valamint kivilágított helyiségekben is.  
Kezelje ideját a hangtalan rezgéses riasztással és a kezelőelemekkel amik egyszerűen kezelhetők és beállíthatók. A max. 30 méteres hatótávnak köszönhetően a helyiségben szabadon mozoghat minden irányba így jobban kommunikálhat a közönséggel.  
Az előadását az intuitív kezelőelemekkel vezérelheti és könnyen megtalálja a gonbokat anélkül hogy oda kellene néznie. Az elrejthető vezeték nélküli vevő egyszerűen Plug&Play módon telepíthető: Csatlakoztassa a vevőt az USB csatlakozóhoz és máris kész nem kell szoftvert telepíteni. És ha vége az előadásnak a vevőt egyszerűen az előadást segítő eszközbe rejtheti.  
Jellemzők:  
Beépített LCD időzítő percre pontos beállítási lehetőséggel ˇ Az időzítő a beállított idő letelte után tovább fut és max. 60 percig mutatja a túlhaladott időt ˇ Rezgő riasztás 5 2 és 0 percnél ˇ A vevő jelerősségének mutatása a kijelzőn ˇ Elemállapot kijelzés ˇ Piros lézermutató ˇ Különálló be-/kikapcsoló ˇ Kényelmes kezelőelemek.
Műszaki adatok:  
Csatlakozó (speciális): USB ˇ Méret hossz: 134 mm ˇ Méret magasság: 28 mm ˇ Méret szélesség: 38 mm ˇ Szín: Fekete ˇ Súly: 57 g ˇ Tápellátás: 2 db mikroelem ˇ Átviteli mód: Rádiójel vezérlésű
Szállítás tartalma:  
USB vevő, 2 db mikroelem.
Rendszerfeltételek:  
Windows XP Windows Vista Windows 7 Windows 8 USB csatlakozó.

Jelenlegi ára: 10 000 Ft
Az aukció vége: 2017-08-20 14:11 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése