2017. október 30., hétfő

Canton your_World Starter Pack Stick/Solo, fehér - Jelenlegi ára: 201 030 Ft


Canton your_World Starter Pack Stick/Solo, fehér
Termékkód: 10007871
A Canton your_World Starter Pack Stick solo, egy aktív hangfalból és egy vezeték nélküli USB adapterből áll, amely maximális flexibilitást biztosít a vezeték nélküli zene lejátszáshoz. Bármikor továbbá kiterjeszthető a rendszer, így több helységen keresztül is élvezhető a zene a házban.
Mindemelett egyedi Canton HiFi minőségű vezeték nélküli rendszerrel rendelkezik, s így ötvözi a kezelést a maximális lehetőségekkel.
A your_World hanghálózat egy 3-csatornás rendszeren alapul. Emellett minden átviteli csatorna saját színnel rendelkezik. Ha a színek ülnek az adó és a fogadó készülékeken, a zene a rádió hangfalakon keresztül van lejátszva. A három hangzóna növeli az individuális horizont területét és több készülék csatlakozására szolgálnak.
A your_Solo a Canton gyártótól egy 2-utas aktív hangfalból áll két 11, 5 cm (4, 5") mélynyomóval s 2, 5 cm (1") magashangszóróval, amelyek a Cantonra jellemzően, a legjobb komponensekből lett összeállítva. A 100 W max. teljesítmény több mint elegendő egy egyedi zenei élmény létrehozásához.
A your_Stick USB adapter az adóvevő szerepét veszi át. Az USB portnak vagy 3, 5 mm jack bemenetnek köszönhetően bármilyen audió forráshoz csatolható, mint pl. számítógép, laptop, MP3 lejátszó vagy rádió, és ezen készülékek szignálját akár 20 méteres hatáskörön belül képes átküldeni.
A technikai összetettség vizuális reprezentálása érdekében a hangfal fehér lakkozott felülettel van ellátva, amelynek köszönhetőn bármilyen elegáns környezetbe beleillik.
Fő jellemzők:
Vezeték nélküli 2-utas rádió adapter USB adóvevő adapterrelVezeték nélküli hangfal 100 W max. teljesítménnyelVezeték nélküli USB adapter - vezeték nélküli szignál átvitel bármilyen your_World készülékekbeKiváló hangzás a Canton technológiának köszönhetőenWindows és MAC kompatibilis Plug& play - hem szükséges szoftver installációFehér, fényes lakkozásMűszaki paraméterek:
USB adapter portjai: 1 x USB port, 1 x 3, 5 mm jack AUX bemenetHatáskör: akár 20 méterKét 11, 5 cm (4, 5") mélynyomó alumínium szerkénnyelKét 2, 5 cm (1") textil magashangsugárzó3 választható rádió csatonra színes csatornákkal - piros, fekete, kék3 hangzóna - több hangfal csoportosításáhozMulti-Room - különböző zene minden helységbenParty üzemmód - ugyanaz a zene az egész házbanFogyasztás készenléti üzemmódban: < 1 WCsatlakozás: 240 V, 50 HzKüldemény tartalma:
1 x aktív vezeték nélküli hangfal1 x vezeték nélküli USB adapter1 x távirányító1 x USB kábel1 x tápcsatlakozásTermék méretei:
Hangfal: 40 x 22 x 18, 5 cm USB adapter: 4, 5 x 1, 8 x 10 cmHangfal súlya: 5 kg / dbUSB adapter súlya: kb. 140 g
Képek:


Jelenlegi ára: 201 030 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése