2018. augusztus 29., szerda

Festőkötény - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kedves Licitáló ! Mielőtt licitálsz, a félreértés elkerülése végett EZT olvasd el. Ha licitálsz, vedd figyelembe hogy 2 hetente tudom postára adni a csomagot. Ha licitet nyertél, a vatera azonnal kiküldi a nevem, címem, telefonszámom, számlaszámom, számlatulajdonos nevét. Ne nekem kelljen 2 esetleg 3 hét eltetlével írnom, hogy vedd fel velem a kapcsolatot. Licit megnyerése után, legkésöbb másnap kérlek írj. Ha nem kéred, mert vettél másikat, vagy meggondoltad magad, akkor is. Korrektnek találom, ha jelzed, minthogy én írjak és kérjelek fizesd ki.... volt, van és lesz is aki vett szebbett jobbat, és jelezte. Nem értékelem negatívval.  
Kislányaim kinőtt ruháit, cipőit, játékait árulom. Ruháinkat csak és kizárólag Ők viselték. Mindent boltban vásárolom. Mivel " világjárók vagyunk" ezért a világ minden pontjáról vannak ruháink ahol csak jártunk. Szépek, és egyediek, márkás, és kevésbé márkás darabok. Vannak ritkán fiú ruháim, az a baratnőm kisfiáé. Neki sem kedve, sem ideje nincs erre. Tehát fiú ruhákat is találtok nálam ! Ha bármit szeretnél, de nem látod az aukcióim között, kérlek  kérdezz ! Most töltöm fel a lányok kinőtt nyári ruháit, szandáljait, papucsait, de túl sok van, és az időm viszont kevés !  
Eladó lett egy festőkötény. Tökéletesen védi a ruhát a festéktől, ragasztótól. Nekünk már nincs szükségünk rá ! 3-6 éveseknek való. Szine unisex.  
Postázás !
Munkám, magánéletem miatt, csak és kizárólag 2 hetente tudok Fischamenrdől  postára menni, és csomagokat feladni. KÉRLEK OLVASD EL JÓL ! NEM KÜLDÖK CSOMAGOT WEBOX , FOXPOST, DPD ÉS EGYÉB VARÁCIÓVAL. CSAK AZ ADATLAPON FELSOROLTAKKAL, CSAKIS AZZAL KÜLDÖM.  
Ruhát, játékot és bármit amit vásárolsz félre tudom tenni gyesig, gyedig, családiig, fizetésig stb..  csak időben jelezd ! Termékeket össze várom, csak természetesen időben szólj, és ne nekem keljen téged keresnem. Mindenre hajlamos vagyok, és segítőkész !  
Nos ! Ha minden számodra megfelelő, kérkel csakis  akkor licitálj !  
Jó licitálást kívánok !  
Köszönöm szépen hogy benéztél, nézd meg a többi aukciómat is. Most sokat indítok szezonváltás miatt !  

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2018-09-16 20:15 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése