2018. szeptember 27., csütörtök

Clarins Hydra-Essentiel Szérum, bontatlan, kedvező áron - Jelenlegi ára: 7 000 Ft

Nem hamisítvány, bontatlan, hűtőben tárolt. Nem foglalkozom szépségápolási cuccokkal, jelenlegi ajánlataim egyszeriek.
Bolti ára kb. 15. 000ft
Hydra-Essentiel Bi-phase szérum leírása
Kivételes Hydra-Essentiel Bi-phase szérum bi-phase formulával
A szerves életlevél kivonatának hidratáló ereje és a lilabogyó kivonat ragyogásfokozó hatása, három, specifikus kulcsösszetevő előnyös tulajdonságaival kombinálva:
Az organikus Máriatövis olaj, kiegyensúlyozza a hidro-lipid filmét
A tüskés külső mögött, a Máriatövis egy értékes magot rejt, mely esszenciális zsírsavakban gazdag olajat tartalmaz, tápláló és lipideket helyreállító hatással.
Jáva tea (orthosiphon) a mattabb, gyönyörű bőrért
A botanikusok macskabajusznak is nevezik, ennek az elegáns virágnak hosszú, finom porzójához hasonlítva. Ezt a kifinomultságot visszhangozzák a növény kozmetikai jó tulajdonságai is, miszerint segít csökkenteni a pórusokat és faggyúkiválasztást a bőr textúrájának finomítása és a bőrfelszín mattítása érdekében. A Bi-phase szérum ragyogásfokozó és mattító szépség hatást biztosít.
Feketeribiszke rügy, bőrnyugtató hatás
A Clarins Kutatás kiválasztotta a feketeribiszke bolyhos rügyeit embrionális sejtjei miatt, mivel azok majdnem minden elemét tartalmazzák a cserjének ami fejlődéséhez szükséges. A kozmetikában nyugtató hatása miatt alkalmazzák.  
 
Hydra-Essentiel Bi-phase szérum használata
Használja reggel és este a tiszta arcra és nyakra lágy nyomkodó mozdulatokkal, az arc közepétől kifelé haladva, illetve bármikor, ha a dehidratáció kellemetlenségeit érzi a bőrén.


Jelenlegi ára: 7 000 Ft
Az aukció vége: 2018-10-18 11:33 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése