2019. április 30., kedd

Ilcsi AHA-s biológiai hámlasztó peeling 50 ml Ráncoldó, bőrmegújító BONTATLAN - Jelenlegi ára: 5 200 Ft

ILCSI
AHA-s biológiai hámlasztó peeling
(Esemény előtti pakolás szükséges hozzá, mely külön aukcióban található! )
50 ml bontatlan gyári kiszerelés
Hámoldó, bőrmegújító, ráncoldó.
Ez a biológiai peeling minden bőrtípusnál, minden bőrpobléma kezelésénél azonnal látható, érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé. Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét. A benne lévő alma, szőlő, naspolya és citromcirokolaj segítségével a bőr kívülről-belülről megtisztul, szinte ujjászületik. Kiválóan alkalmazható olajos és korpás szeboreás, érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, rozaceás, májfoltos, zsír-, vízhiányos, idősödő és ráncos bőrre. Használatával hatékonyabbá tehetjük a cellulit-, striakezelést, a ránckezeléseket, pigementfolt- és futószemölcs-kezeléseket, vagy a tisztító kezeléseket, használhatjuk szőrtüszőgyulladás vagy pattanásos hát kezelésére, vagy oxigénes kezelések előkészítésénél a kezelést megelőző napokban.
Használata:
Mindig az Esemény előtti pakolással együtt használjuk. Vékony rétegben vigyük fel a letisztított bőrre, majd rögtön simítsuk rá az Esemény előtti pakolást. 40-45 perc után húzzuk le. Az első 20 percben a bőrpír és a csípő érzés fokozódik.
Az őszi-téli időszak a legalkalmasabb az AHA gyümölcssavas hámlasztásra. Az arc bőre megújul, eltűnnek a kisebb bőrhibák, ragyogó szép lesz, szinte újjászületik.
Ez a biológiai hámlasztó minden bőrtípusnál, minden bőrprobléma kezelésénél azonnal látható, érezhető, gyors eredményt tesz lehetővé. Fellazítja és eltávolítja a bőr felszínén elhalt hámsejteket, segíti a bőr megújulását, ráncsimító és felszíni keratinoldó hatása van, javítja a bőr vízmegkötő képességét.
Összetevői: alma, szőlő, naspolya, citromcirokolaj Kiválóan alkalmazható olajos és korpás szeboreás, érzékeny, gyulladásra hajlamos, aknés, májfoltos, zsír-, vízhiányos, idősödő és ráncos bőrre.
Ajánlott kúraszerűen végezni az AHA savas hámlasztást a tartósabb, látványosabb eredmény érdekében:
1 héten 3x
2. héten 2x
3. héten 1x
 Az arc piros lehet a kezelés után 1-2 óra hosszáig.


Jelenlegi ára: 5 200 Ft
Az aukció vége: 2019-05-20 18:24 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése