2019. június 26., szerda

Samsung Galaxy A6 (2018) A600 4G 32GB Dual-SIM lavender EU - Jelenlegi ára: 66 415 Ft

Samsung A600 Galaxy A6 (2018) 4G 32GB Dual-SIM levendula
 
Szélesebb nézet
A Galaxy A6 kijelzőjén most páratlan élményben lehet részed. Az Infinity Display képernyő 18. 5: 9-es képarányával szélesebbé válik a fekvő nézet, így jobban bele tudsz merülni a kedvenc sorozatodba.
 
 
 
 
Három szintű fényerő
Készíts még tisztább képeket! A Galaxy A6 három szintű első vaku beállításaival elkerülhető a képminőség romlása és a képragyogás, így éjjel-nappal kivételes szelfiket készíthetsz!
 
 
 
 
Mesterfotók egy koppintásra
A Galaxy A6 segítségével lenyűgöző fotókat készíthetsz. Örökítsd meg a pillanatokat egy új szemszögből. A 16 MP-es kamerával és az F1. 9 objektívvel még sötét helyzetekben is kiváló képeket készíthetsz.
 
 
 
 
Dobd fel fényképeidet
Turbózd fel a képeidet! A Galaxy A6 számos kameramóddal, beállítással, matricával és kreatív szűrővel teszi még izgalmasabbá a képkészítést!
 
 
 
 
Oszd meg képeidet másokkal is
Szerkeszd képeidet és videóidat szabadon, és hozd létre egyedi történetet! Egyszerűen kategorizálhatod a tartalmaidat, és oszthatod meg őket a családtagokkal és barátokkal.
 
 
 
 
Kényelmes Wi-Fi használat
Az intelligens hálózatváltás segítségével spórolhatsz a mobiladat- és akkumulátor használatodon. A készülék megjegyzi a korábban használt Wi-Fi pontokat, amikhez hatótávolságon belül automatikusan csatlakozni fog. Amint elhagyod a hatósugarat, a Wi-Fi kikapcsol, hogy ne merítse feleslegesen az akkumulátort.
 
 
* A Wi-Fi kapcsolat és sebesség a felhasználói környezettől függően változhat.
 
 
Különítsd el magánéletedet a munkától
Válaszd szét a barátaid és a kollégákkal folytatott beszélgetéseket! A Dual Messenger opcióval egyszerre két különböző fiókkal használhatod ugyanazt az üzenetküldő applikációt*. Ebben az esetben egy második ikon is megjelenik majd a kijelződön.
*A Dual Messenger által támogatott üzenetküldő alkalmazások listája országonként és régiónként eltérhet, és előfordulhat, hogy nem támogatott az egyek single-SIM modelleken.
 
 
 
 
Gyors kezelés és bővíthető memória
Egy külső microSD kártyával akár 256GB-ig bővíthető tárhelyen az összes fontos fájlod elfér, így kényelmesen tárolhatod dokumentumaidat, filmjeidet és kedvenc fényképeidet anélkül, hogy aggódnod kellene a biztonságuk miatt.
 
 
Multitasking könnyedén
A Galaxy A6 alkalmazás párosítás (App Pair) funkciójával két applikációt is nézhetsz és használhatsz egyszerre, mint például a videónézést és a chat funkciót - egymás mellett, zökkenőmentesen.
* A szolgáltatás elérhetősége országonként eltérhet.
 
 
Feloldás pillanatok alatt
 
 
   Személy szabott védelem
Az arcfelismerés funkció segítségével gyorsan feloldhatod a telefonod anélkül, hogy kódot vagy mintázatot kellene megjegyezned.
 
 
   Feloldás egy érintésre
A Samsung Galaxy A6 érintés-alapú ujjlenyomatolvasójának köszönhetően adataidat megóvhatod a kíváncsiskodó szemek elől. A leolvasót használhatod honlapokon történő bejelentkezéshez vagy applikációk használatakor is.
 
 
Tudd biztonságban az adataidat
Tárold a személyes adataidat, képeidet, jegyzeteidet a Biztonságos mappában*. Ez a funkció egy belépési azonosítóval védett helyet hoz létre a készüléken belül**, ahol csak te férhetsz hozzá az adatokhoz és a személyes célra használt alkalmazásokhoz.
*A szolgáltatás elérhetősége a tartalmak természete szerint változhat. **A Biztonságos mappa szoftver szinten különít el tárhelyet anélkül, hogy maga a mappa plusz helyet foglalna el.
 
 
Vidd magaddal adataid bárhová
A Samsung Cloud zökkenőmentes és kényelmes adattárolást biztosít kedvelt tartalmaid számára. Készíts biztonsági mentéseket, szinkronizálj, tárolj és frissítsd az adataidat akkor és onnan, ahonnan csak szeretnéd.
* Ezen szolgáltatás teljesítménye és eredménye változhat az aktuális adatkapcsolat és külső tényezők függvényében.
 
 
Samsung Health
Tedd az életed kényelmesebbé a Samsung mobileszközeivel és alkalmazásaival. Kövesd nyomon edzéseidet viselhető kiegészítőinkkel és a Samsung Health applikációval, amely nyomon követi az aktivitási szinted, az étkezési szokásaid és alvásod ritmusát.
*A Gear Fit külön vásárolható meg.
 
 
A személyes menedzsered
 
 
   A telefonhasználat új módja
A Bixby még hasznosabbá teszi Galaxy A6 telefonodat. Megtanulja a napirended, megjegyzi, hogy mi az, ami fontos a számodra, és az alkalmazásaiddal együttműködve segíti a feladatok elvégzését. Csak mondd el, érintsd meg vagy írd be, amire szükséged van, és a Bixby máris a rendelkezésedre áll.
 
 
   A Bixby emlékeztet
A Bixby segít mindent megjegyezni. Állíts be intelligens emlékeztetőket, hogy akkor és ott kapj értesítést, ahol és amikor szükséged van rá. Webhelyeket, videókat, fotókat és más dolgokat is csatolhatsz, a Bixby-re mindig számíthatsz!
 
 
   Szemléld új nézőpontból a világot
A Bixby Vision be van építve a Fényképező alkalmazásba, így még több mindent képes felismerni. A keresőben a Látvány ikonra koppintva lefordíthatsz egy jelet, megismerheted az ebédedre vonatkozó kalóriaértékeket vagy kipróbálhatsz egy új sminket az AR funkcióval.

Jelenlegi ára: 66 415 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése