2019. július 28., vasárnap

DVD - MICMACS - (NAGYBAN MEGY KAVARÁS) - Jelenlegi ára: 490 Ft

AMENNYIBEN ERRE A TERMÉKRE LICITÁL VAGY VÁSÁROL, AZZAL EGYIDŐBEN ELFOGADJA AZ ALÁBB LEÍRTAKAT. BÁRMINEMŰ UTÓLAGOS REKLEMÁCIÓT EZEKKEL KAPCSOLATBAN NEM ÁLL MÓDOMBAN KEZELNI.
A vásárlást követően a vevő egy héten belül vegye fel velem a kapcsolatot, hogy a személyes átadást, avagy a postázást megbeszéljük. Postázni csak a Magyar Posta szolgáltatásán keresztül intézem. Csak és kizárólag MPL csomagként (Házhoz, Postán maradó, Csomagautomata) küldöm. A „ vatera futár” opciót NEM használom.
A postázási árakról: MPL csomagautomata 1000. - / Postán maradó 1400. - / Házhoz 1600. - forint 2Kg-ig. Más futárszolgálat (foxpost, DPD) és egyéb küldés, „ levélként” küldés NEM opció.  
Személyesen csak a X. ker lakáson tudom átadni, előre egyeztetés után. Hétköznap, általában 16-18 óra között.   Azaz, nem viszem sehova, fél úton sem találkozunk, és nem járok arra soha. A hétvége nálam is ugyan azt jelenti mint önnél. Nem "dolgozom".
Ha és amennyiben a vevő egy héten belül nem utal, két héten belül nem veszi át a terméket, úgy a megfelelő értékelés leadása mellet, újra aukcióra bocsátom a terméket.
Kérem a fentiek tudomásul vételét és ezek figyelembevételével vásárlón, licitálni.
Köszönöm.


Jelenlegi ára: 490 Ft
Az aukció vége: 2019-08-18 19:43 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése