2019. szeptember 29., vasárnap

Geox Respira női cipő 37,5-es - Jelenlegi ára: 1 Ft

Eladó GEOX RESPIRA kék, bőr, füzős női cipő.
EUR: 37, 5          US: 6, 5         CM:   23, 5
Geox
Az olasz cipőgyártó cég, a Geox megújította a gondolkodásmódunkat a cipőkön található szellőzőnyílásokról, és feltalálta „ a cipőt, mely lélegzik”. A céget 1992-ben alapították egy nevadai üzleti út alkalmával, amikor Mario Moretti Polegato lábának elviselhetetlenül melege volt, és ezen a problémán úgy segített, hogy nyílásokat vájt a cipőjébe. Amikor Mario rájött, hogy ez az egyszerű módszer működik, továbbfejlesztette és szabadalmaztatta azt.
Mario Moretti 1995-ben kezdett cipőket gyártani Geox márkanév alatt, továbbfejlesztve az eredeti szabadalmat, kiterjesztve a termékkínálatot női és férfi kollekciókra is.
A forradalmat, ami ezáltal elindult a cipőiparban, akkor is és most is a perforált gumiból vagy bőrből készült talpak vezetik, melyek különleges légáteresztő és vízálló membránnal készülnek, mikroporózus anyagból. Ez az anyag hagyja, hogy „ lélegezzen” a láb, de közben védelmet is nyújt a számára, emellett természetes hőszabályozó, és ideális mikroklímát alakít ki a cipő belsejében.
Az innováció az egyik kulcsszó a Geox filozófiájában, a márka célja pedig az, hogy olyan megoldásokat kínáljon, melyek légáteresztő képességet és vízállóságot biztosítsanak. A cég cipők mellett exkluzív ruházati termékeket is gyárt, ezek esetében sem adják alább a kiváló minőség iránti igényüket.
Több mint száz ország ismerte már fel azt a vitathatatlan tényt, hogy képtelenség ellenállni a Geox márkának, mely tökéletesen ötvözi a technológiát és a stílusos olasz dizájnt.
Kérlek vásárlás előtt kérdezz, akár a termékről, akár a postázásról! Csere nem érdekel! Fizetés kizárólag banki előre utalással lehetséges. Licitet NEM TÖRLÖK!
Ajánlottan postázok, sima levélként, még SAJÁT FELELŐSÉGEDRE SEM, de egyeztetés után személyes átvételre a termék helye szerinti kerületben van lehetőség, máshol NEM! Csak hétköznap! Szállítás csak a megjelölt módon!
KÉRLEK A FELTÜNTETT SZÁLLÍTÁSI MÓDOK KÖZÜL VÁLASSZ! CSAK EZEKET TUDOM BIZTOSÍTANI( személyes átvétel, Postapont)
Kérlek ne felejtsd el, hogy a Vatera szabályzatát, mindketten elfogadtuk!
A sikeres zárást követően a Vatera automatikus értesítőt küld minden esetben, ami minden információt tartalmaz (számlaszám stb. ), 7 nap áll rendelkezésedre a lebonyolításra, kérlek vedd fel velem a kapcsolatot! Köszönöm!

Jelenlegi ára: 1 Ft
Az aukció vége: 2019-10-20 16:54 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése