2019. december 31., kedd

EMOS ragasztószalag (Izotape univerzális) 48/10 unitape 1db - Jelenlegi ára: 590 Ft

EMOS ragasztószalag (Izotape univerzális) 48/10 unitape 1db
a szalag szélessége: 48mma tekercs hossza: 10ma szalag vastagsága: 0, 21mmkül- és beltéren jól ellenáll időjárási és hőmérséklet- hatásoknak, UV-állóhasználható az iparban, háztartásokban, kertekben és hobbicélokraleválasztás után nem hagy ragasztónyomokat a ragasztott anyag felületéna természetes gumi használatának köszönhetően nem toxikusmindenfajta felületre felvihetőkiemelkedően nagy szakítószilárdságúVízálló univerzális RAGASZTÓSZALAG textil hordozón található polietilén fóliából természetes gumi alapú ragasztóanyaggal. A szalag nagy nyújtási erősségű, extrém módon ragad felületek széles tartományára, és kiválóan ellenáll az időjárási
körülményeknek. Jól alkalmazható törött locsolótömlők javításához, polikarbonát lapok (medencék, fészerek) tömítéséhez, valamint rögzítéshez és kötözéshez. Kiváló választás ideiglenes javításokhoz, tömítéshez, megerősítéshez és jelöléshez. A termék jelenleg csak a meghirdetett darabszámban érhető el, viszont mivel nem csak a vaterán értékesítünk, így ez változhat!
A várható szállítási idő 1-3 munkanap, melyet az Ön által választott fizetési mód határoz meg! Amennyiben a termékkel kapcsolatban lenne további kérdése, rendelés előtt kérdezzen bátran minden hétköznap 9-17 között!
A szállítási költségeket (Foxpost, DPD) megtalálja a termék adatlapján a Szállítási feltételek menünél, Sopronban pedig díjmentesen kiszállítjuk!
Csere, - beszámítás, - alku nem lehetséges!
Cégünk nyitva tartása H-P 9: 00-17: 00 között van, így értesítőinket is csak ekkor tudjuk küldeni (hétvégén és ünnepnapokon nem! )
Megértését köszönjük!
Köszönjük megtisztelő bizalmát!
EMF6030-1;

Jelenlegi ára: 590 Ft
Az aukció vége: 2020-01-21 12:32 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése