2020. június 30., kedd

izs 38 légfegyver,4,5mm-es - Jelenlegi ára: 49 900 Ft

A képeken látható légfegyver. Ideális ifjúsági légfegyver, megkíméltnek mondható-a képeknek megfelelő állapotban. Sosem volt szétszedve. Gyári állapotban. Előnye a fatusával szerelt társaival szemben, hogy a tusa sosem reped el. Igénytelenebb, nem kell pátyolgatni-mégis teszi a dolgát. Mindenalkatrésze edzett, jó minőégűacélbólgyártódott-arégi orosz vasakra jellemző háromszoros anyagtúltervezéssel. a fatusával szerelt izsek mindegyike  már sérült, repedtté vált az eltelt 40-50 év alatt. az 1970-esévektől gyártódott. A felülete szép. Ne felejtsük el, hogy egy barnítás(felületkezelés)sem olcsó dolog és a kellő szakértelem nélkül csak kidobott pénz. Nagy előnye, hogy nem agyontuningolt, szétfarigcsált. Ez a példány megúszta a 10 millió fegyvermesteri buheratúrát.
Manapság már nem készítenek ilyen remek vasakat, mert az oroszok is  a műanyagok felé fordultak inkább-pl. az izs-61 egy használhatatlan légfegyver.
Energiája bőven a nálunkmegengedett határérték alatti-jóvalkisebb, mint 7. 5J. kb 4-5J a teljesítménye. Így vásárlása, tartása semmilyen jogszabályba nem ütközik, szabadkereskedelmi forgalmú eszköz.
Privát, magán aukció. Sem termékvisszavásárlás, sem termékcsere, sem pénzvisszafizetésre nincs mód. Ennek tudatában licitáljon mindenki.

Jelenlegi ára: 49 900 Ft
Az aukció vége: 2020-07-01 03:52 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése