2020. szeptember 26., szombat

Programozható digitális kapcsoló üzemű tápegység szines LCD kijelzővel 0,6...36V - Jelenlegi ára: 8 500 Ft


Bemeneti feszültség: 6... 36 V DC
Kimeneti feszültség: 0, 6... 36 V (0, 01V-os lépésekben digitálisan beállítható)
Kimeneti áram: 0... 5, 000A (0, 01A-es lépésekben digitálisan beállítható)
Kimeneti teljesítmény: 0... 80W
Maximális bemeneti áram: 7A
Méretek: 79x42x42 mm
Besüllyesztési nyílás mérete: 71x39 mm
A műszer gyakorlatilag egy komplett tápegység kijelzővel  amely egy képernyőn mutatja a kimeneti feszültséget, kimeneti áramot, kimeneti teljesítményt és a bemeneti feszültséget.
A kis tápegység modul egyedi tulajdonsága, hogy a kimeneti feszültség független a bemenettől azaz lehet alacsonyabb is és magasabb is. Fontos betartani, hogy a legalacsonyabb bemeneti feszültség 6V lehet és a maximális bemeneti áram 7A. Ebből is következik, hogy ha a bemeneti feszültség 6V akkor a kimeneti teljesítmény nem lehet 80W hiszen a maximális 7A-es bemeneti áram esetén a bemenő oldali teljesítmény 42W.
Sok egyéb érdekességet is tud a modul, pl. akkutöltés esetén a betöltött Ah és Wh, áramgenerátoros üzemmódban is tud működni, azaz beállíthatunk pl. egy maximális kimeneti áramot akkutöltésnél vagy LED sor meghajtásnál.
Dekoratív színes LCD kijelzővel rendelkezik melynek képátlója 1, 44".
A paramétereket (kimeneti feszültség, áram, teljesítmény) az előlapi kódtárcsával folyamatosan is lehet szabályozni mintha potméter lenne akár 0, 01 V illetve 0, 001 A felbontással, illetve a menüben rögzíteni is lehet akkor egy beállított értéket tart függetlenül a kódtárcsa forgatásától.
Mivel a műszer korszerű kapcsoló üzemű elven működik ezért a teljesítmény elektronika illetve a nagyfrekvenciás trafó disszipációja 0... 15W között mozog a teljes szabályozási tartományban. Ennek köszönhető a kiváló hatásfok és a nagy teljesítmény esetén is kezelhető melegedés.
Ismételten leírom mert nagyon fontos: a tápegység bemeneti feszültsége 6... 36V egyenfeszültség lehet!!!
Ügyes kis szerkezet éppen ezért kérem csak olyan vásárolja meg aki járatos az elektronikában, tudja mire való ez a modul és van türelme és tudása a használatához.
Használati utasítás nincs hozzá, de minden kézenfekvő. Én is anélkül tanulmányoztam és állítottam be. A képek némi segítséget adhatnak, de kérdésekre is szívesen válaszolok.
Kérlek kattints ide, és nézd meg a többi termékemet is!
Kérem csak olyan vásároljon tőlem aki ki is fizeti a terméket és szüksége van rá.
Halogatósok, ígérgetősök, figyelmetlenek kerüljenek! Köszönöm!
A műszer raktáron van, nem kell rá heteket várni.


Jelenlegi ára: 8 500 Ft
Az aukció vége: 2020-09-26 15:49 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése