2021. április 26., hétfő

Isten rabjai I-II. - Gárdon - Jelenlegi ára: 960 Ft

Teszt, ne vedd meg!
Isten rabjai I-II. - Gárdonyi Géza
IV. Béla király lányának, Margitnak a legenda szerint regénybe illő élete volt. A legenda feltételezett szerzőjének, Marcellus páternek az alakja vissza is köszön a regényben, mely úgy tud hű maradni a történelmi tényekhez, hogy közben a korhoz illó fantáziával a legfinomabb módon tölti ki a homályos hézagokat. Gárdonyi egy évet töltött azzal, hogy alaposan utánajárjon Margitnak, a Domonkos-rendi kolostor apácájának, akinek tiszteletére később mai nevére keresztelték a Nyulak szigetét.
A történetben Jancsi fráter szemszögéből ismerjük meg a gyermek Margitot, s érzékelhetjük az akkori Magyarországban zajló viszályokat. Az idő múlásával szerzetessé vált Jancsi sosem távolodott el az akkor már apáca Margittól ? plátói szerelme a sírig kísérte a lányt.
Sorozatcím:: Milleniumi Könyvtár
Kiadó: Osiris Kiadó
Kiadás éve: 2001
Kiadás helye: Budapest
Nyomda: Széchenyi Nyomda Kft.
ISBN: 9633799902
Kötés típusa:: fűzött kemény papír
Terjedelem: 135 oldal + 230 oldal
Nyelv: magyar
Méret: Szélesség: 13. 00cm, Magasság: 19. 00cm
Súly: 0. 41kg
Állapot: Jó
Internetes könyváruházon keresztül fogjuk a kosárba rakott tételével kiszolgálni. Mivel a Vatera felületén csak szállítási módot tud kiválasztani, de konkrét helyszínt nem tud megjelölni, ezért szükséges, hogy pontosítsuk ezt.  Ezért körülbelül 20 perccel a rendelés leadását követően kapni fog egy e-mait tőlünk, amely tartalmaz egy linket.  Ha erre a linkre kattint, beállíthatja a szállítás pontos módját, helyszínét, illetve a fizetési módot. Ha nem találja a levelet, kérjük, nézze meg a SPAM mappájában is.  Ha sehol nem találja, kérjük lépjen kapcsolatba az eladóval! Vásárlás után, kérjük, hogy bármilyen probléma esetén az e-mailben küldött címen vagy telefonon lépjen velünk kapcsolatba!  
[(**118004099**)]
Jelenlegi ára: 960 Ft
Az aukció vége: 2021-04-26 15:38 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése