2021. június 24., csütörtök

Micimackó csodálatos világa 08. - Gyermekévek Micimackóval - Joglejárt ritkaság! - Jelenlegi ára: 1 590 Ft

A mi családunkban éveken keresztül ezek a mesék voltak a sztárok, az egyetlen olyan sorozat, amit mi is szívesen megnéztünk 100. alkalommal is!: )
A tok hibátlan, azonban a lemez karcos. A lejátszást nem befolyásolja (teszteltem DVDFab-bal, ami akadás nélkül beolvasta! ).
Hang (borító alapján): magyar, angol, cseh, görög
 Felirat (borító alapján): magyar,  angol,  cseh, görög, szlovák
Micimackó csodálatos világa 08. - Gyermekévek Micimackóval 
(válogatás a Micimackó új kalandjai (The New Adventures of Winnie the Pooh) című rajzfilmsorozat legjobb részeiből.
Az egyes epizódokat aranyos játékok kötik össze)
Leírás:
Micimackó csodálatos világában szárnyra kap a fantázia, és soha nincs vége a vidámságnak! A Százholdas Pagony lakói szívesen látnak mindenkit, aki velük akar nevetni, játszani és tanulni.
Még a Százholdas Pagony lakói is felnőnek egyszer, meg kell tehát tanulniuk néhány fontos „ felnőttes” dolgot. Tigris például eddig még nem ismerte azt a szót, hogy bocsánat! Aztán rájön, hogy ennek a szónak bizony varázs-ereje van! Malacka felfedezi, hogy a saját árnyéka is nagyszerű játszótárs lehet. Nyuszi megtanulja, hogy legjobb mindig őszintén vállalni tetteinket. Végül Róbert Gida szorul egy kis segítségre – még szerencse, hogy barátai egytől egyig tettre készen állnak!
Persze nem csak a Pagony lakói, hanem a gyerekek - no és persze a gyermeki lelkű nagykorúak is - csodás dolgokat fognak felfedezni Micimackó csodálatos világában, ahol a legfontosabb dolog a barátság!
Személyes átvételre szinte minden nap, reggel 08. 00 és este 20. 00 óra között van lehetőség (előre egyeztetett időpontban! ),  a címünkön (IX. kerület, Viola utca).
Amennyiben postán szeretné megkapni a terméket, kérem vegye figyelembe, hogy CD-t és DVD-t kizárólag csak bélelt borítékban, ajánlott küldeményként tudunk felelősséggel feladni.
Postázást kizárólag átutalásos, előre fizetés esetében vállalunk!
FoxPost sajnos nincs a közelünkben, ezért csak hetente egyszer tudjuk vállalni, hogy elmegyünk oda. Amennyiben ezt a módszert szeretné választani, akkor elképzelhető, hogy pár napot várnia kell a feladásra.

Jelenlegi ára: 1 590 Ft
Az aukció vége: 2021-06-24 19:10 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése