2021. október 29., péntek

Age Fit anti aging szérum 1+1 akció - Jelenlegi ára: 14 990 Ft

Képzelje el, hogy tíz évet fiatalodhat akár alig 60 másodperc alatt! Nyerje vissza Ön is arca fiatalságát!
Bemutatjuk az Age Fit-et, egy forradalmian új szérumot a szépségápolásban!  Az Age Fit azonnali hatást kiváltva átmenetileg eltűntetheti az apróbb ráncokat és a szemkörnyéki táskákat, nagyon rövid idő alatt - hatása pedig több órán keresztül látványos marad!
Mi az Age Fit szérum titka?
A titok az exkluzív formulában rejlik, ami segíthet megnövelni a bőr feszességét. Csak vigyen fel alkalmanként néhány cseppet, és a ráncok maguktól halványodni kezdenek már egy perc múlva. Eltűnhetnek a szarkalábak, a ráncok, sőt, a szemkörnyéki puffadás is. Mindez orvosi beavatkozás, drága kezelés nélkül - helyette kényelmesen, az Ön otthonában, amikor csak szeretné.
Látható hatás akár 60 másodperc alatt
Az új Age Fit-tel bőre napról napra simább lehet, így éveket fiatalodhat. Csak vigye fel, és a ráncok halványodni kezdenek, már 60 másodperc múlva. Eltűnhetnek a szarkalábak, eltűnhetnek a ráncok, sőt a szemkörnyéki puffadás is.
Hosszú távú hatás
A C-vitaminban gazdag Pepha Tight molekula simító réteget képez arcám, a szintetikus kígyókomplex formula pedig rugalmasabb bőrt kölcsönöu Önnek- akár 8 órán át!
A csomag tartalma:
1+1 Age Fit 15 ml


Jelenlegi ára: 14 990 Ft
Az aukció vége: 2021-10-29 20:27 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése