2021. december 3., péntek

Normand-havas extra műfenyő 160cm-es - Jelenlegi ára: 34 990 Ft

Normand-havas extra műfenyő 160cm-es 160cm-es BH69917
A BYHOME NORMAND- HAVAS  EXTRA műfenyők természetességükkel és egyedi megjelenésükkel felejthetetlen karácsonyi hangulatot teremtenek otthonodban. Prémium karácsonyfáink igazi fenyőfajták mintájára  készültek.
Fehér havas műfenyőnk garantálja az igazi hóesés utáni hangulatot. A 3D-s hatású, rétegenként felvitt műhó és a sűrű, rövid tűlevelek még inkább valósághűvé teszik ezt a karácsonyfát.
Ennek a műfenyőnek az előállításához többféle kiváló minőségű alapanyagot használtak ? így élethű és tartós ünnepi dekorációra lelhetsz benne.
 
A karácsonyfa fő ágai tartósan a fa törzséhez vannak rögzítve, ami megkönnyíti a fa kibontását. Anyag: kiváló minőségű PVC fólia.
A  BYHOME NORMAND-HAVAS  EXTRA  karácsonyfákat egy speciális kartondobozba csomagoljuk, a szetthez egy stabil, könnyen összeszerelhető műanyag állvány tartozik. A 3, 00 m és 3, 50 m fákban a készlet fém állványt tartalmaz, így mutatós és időtálló társa lehet az ünnepi alkalmaknak.
Ez a műfenyő 160cm ? es méretben kapható.
A karácsonyfa magasságát a talajtól a hegy csúcsáig mérjük (a csúcs hossza 28-37 cm ? a fa magasságától függ).
Minden fa különleges , egyedi  ? ahogyan az igazi fenyők, úgy a BYHOME NORMANDSNOW  EXTRA  egyedi karácsonyfái esetén is változhatnak a megadott méretek +-8%-kal.
Varázsolj ünnepi légkört a BYHOME NORMAND-HAVAS EXTRA  valódi hatású karácsonyfáival otthonodba !

Jelenlegi ára: 34 990 Ft
Az aukció vége: 2021-12-04 06:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése