2022. december 27., kedd

Nanoil for High Porosity Hair - A Haj Ápolására, Hidratálására 100 ml - Jelenlegi ára: 9 090 Ft

MÉLYEN REGENERÁLJA A HAJAT. A Nanoil rendszeres használatával egyszerűen helyre lehet állítani a haj és a fejbőr ideális állapotát. Ez a szépségápolási olaj képes regenerálni a haj belső szerkezetét és helyreállítani a túlzott festésből, szőkítésből, a hőkezelés nyomán vagy a nem megfelelő termékek használatából származó károkat. A termékben található sok protein ezen problémák kezelésére szolgál.   
KÖNNYEN KEZELHETŐ ÉS GYÖNYÖRŰ HAJ. Ha gyors és hosszantartó változást szeretnél elérni a hajad kinézetében, akkor ez a megfelelő hajolaj a számodra. A Nanoil nem csak új életet lehel a hajkoronába, de növeli annak ellenállóképességét és fényét is. Ráadásul a hajvégek töredezését is megelőzi, így téve azt simává, rugalmassá és puhává. Mindezeknek hála, a haj jobban fog kinézni, mint előtte bármikor.
A HAJ MAXIMÁLIS HIDRATÁLTSÁGA. A növényi olajoknak (a benne található emollients-nek - bőrpuhító szereknek) köszönhetően a Nanoil képes fenntartani a haj hidratáltságát. A természetes hidrolipid réteg megerősítésre kerül és a fejbőr is képes lesz megfelelően működni a jövőben. Ezzel együtt a kontrollálatlan nedvességvesztés is jelentősen lecsökken. Az olaj hatékonyan képes a száraz és töredezett haj ellen tenni.
KEZELI A HAJHULLÁST ÉS SEGÍTI A HAJNÖVEKEDÉST. A Nanoil formulája növényi olajokban és alapanyagokban gazdag (pl. baicapilban), amelyek a hosszabb haj elérése érdekében megerősítik  a szőrtüszőket. Éppen ezért jelent ez az olaj olyan nagyszerű megoldást azok számára, akik gyönyörű, dús és hosszú hajra vágynak - javítja a keringést a fejbőrben és erősíti a hajhagymákat.
TERMÉSZETES OLAJOK HASZNÁLATA. A Nanoil for High Porosity Hairt 6 gondosan összeválogatott növényi olaj alkotja. A keverékben található mandulaolaj, argánolaj, ligetszépeolaj, avokádóolaj, maracujaolaj, illetve gyapotmagolaj is. Sem parabén, sem szilikon nincs benne, ráadásul minden összetevője jó okkal került a receptúrába.  


Jelenlegi ára: 9 090 Ft
Az aukció vége: 2022-12-28 02:39 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése