2016. január 28., csütörtök

3 NAP LUXUS PRÁGÁBAN 4* HOTEL 2+1 FŐ - Jelenlegi ára: 39 990 Ft


 
 
 
 
 
 
Ajánlat
Hotel International Prága
Prága városát az "Arany városnak" vagy a 19. század kezdete óta "a száz tornyok városának" is nevezik. Mint az egyik legrégibb és legnagyobb európai város Közép-Európában, Prága egy elsőrangú turisztikai úticél.
Az utalvány a következő szolgáltatásokat tartalmazza:
2 éjszaka 2 személy részére kétágyas szobában 
gazdag büféreggeli 
üdvözlőital
a fitness-center korlátlan és dijmentes használata
Ajánlatunk: Vegyen igénybe több utalványt, hogy hosszabb időt tölthessen ebben a csodálatos szállodában.
Az utalvány kiállitástól számitva 1 évig érvényes és 2 személyre értendő. Foglalás az utalvány számának megadásával közvetlenül a hotelnél.  Vásárok idején nem vehető igénybe. 1 gyermek 9 éves korig dijmentes (reggelivel) a szülők szobájában. A lef! oglalt szoba 1 nappal érkezés előtt dijmentesen átirható.
 
 
A hotel
 
A szálloda Prága egy nyugodt kerületében helyezkedik el, a Dejvicka megálló ("A" metró)közelében, mindössze 15 percre a repülőtérről. A vár kényelmes sétával könnyen megközelíthető.
Az 1950 óta álló, történelmi, art deco stílusú épületben elhelyezkedő hotel légkondicionált, tágas, szobákban és suite-kban biztosít szálláslehetőséget. A De luxe valamint a suite lakosztályok a csodás kilátással rendelkező toronyban találhatóak. Minden szobához tartozik szatelit TV, ingyenes internetcsatlakozás, széf, vasaló, valamint vasalódeszka, tea- és kávéfőző lehetőség, minibár, köntös, valamint hajszárító.
Étterem, lobbi bár, tágas nyári kert, sajátos atmoszférával rendelkező Raciankska taverna. Őrzött parkoló, fitnesz, szauna. 15 modernül felszerelt, berendezett kon! ferenciaterem.
 
Hotel International Prague
! 160 45 Prag 6
Cseh Köztársaság 


Jelenlegi ára: 39 990 Ft
Az aukció vége: 2016-02-18 14:49 . 3 NAP LUXUS PRÁGÁBAN 4* HOTEL 2+1 FŐ - Jelenlegi ára: 39 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése