2016. január 31., vasárnap

Blu-ray - Shrek (2001) ÚJ! Dreamworks - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

Shrek (2001) Blu-ray
Magyar kiadás, magyar hang - magyar felirat
Állapot: új, bontatlan állapotban
Átvehető: azonnal
További részletek a fotókon kinagyítva
Premierfilmek a legjobb áron!
Shrekhez hasonló hőst még nem hordott hátán a Föld! El is nyerte minden idők legelső Oscar® -díját, melyet animációs filmnek osztottak ki. A maga módján elbűvölő ogre olyan világraszóló jelenséget indított el, amely megragadta kicsik és nagyok képzeletét, méghozzá a legnagyszerűbb mesével, melyet talán még soha nem hallottál azelőtt! A kritikusok szerint a SHREK „ nem csupán zseniális rajzfilm, de játékfilmként párját ritkító” (Larry King, USA Today). Éld át újra a nagy kalandot, melyben Shrek (Mike Myers) elindul, hogy megmentse a talpraesett Fiona hercegnőt (Cameron Diaz) és ehhez a géppuskaszájú, de imádnivaló Szamár (Eddie Murphy) nyújt neki segítséget. Ám! a küldetés célja nem valami lánykérés, Shrek csupán a mocsarát szeretné visszakapni a számító Lord Farquaadtól (John Lithgow). Ellenállhatatlanul humoros és „ szörnyen szókimondó” (Leah Rozen, People Magazine), a SHREK egy ogre méretű kaland, melyet nem elég egyszer látni!  
KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ALÁBBIAKAT:
Minden termék esetében feltüntettem az átvételi lehetőségeket:
Azonnal átvehető - raktáron van, azonnal elvihető.
2-5 munkanap alatt szállítható - nincs raktáron, a beszerzése a feltüntetett időn belül várható.
A legtöbb termékem ÚJ, gyári állapotú.
Ami használt, arról pontos állapotleírást adok.
Szállítás: személyes átvétel vagy ajánlott levélként előre utalás után
Postázás: csak ajánlott levélként vállalok feladást, az aktuális postai díjszabás szerint + bélelt boríték ára. Minden ajánlott levelet LNK ! ( levélládába nem kézbesíthető ) opcióval adok fel, mi! vel a Magyar Posta már csak így vállal garanciát az ajánlott levelekért. Ha elsőbbségi opciót szeretne kérni, kérem, vásárláskor jelezze.
Postai utánvétet nem vállalok.
Ha a termék átvétele/postázása időhöz van kötve, kérem, ezt vásárlás ELŐTT egyeztesse velem, vásárlás után egyeztetés nélkül ezt nem tudom garantálni.
Igyekszem minden feltett kérdésre pár órán belül válaszolni.
Személyes átvétel: a Westend mellett közvetlenül, előre egyeztetett időpontban.
Az időpont egyeztetés nélkül érkező Vásárlók esetében nem tudok garanciát vállalni a termék azonnali átadására, ilyen esetben nem tudok reklamációt elfogadni, kérem, ezt vegye figyelembe. Ezért kérem, vásárlás után minden esetben egyeztessen átvételi időpontot.
Számlaadás: van
Garancia: 1 hét, csak és kizárólag gyári hibás terméket cserélek. A nem rendeltetésszerű használat! ból keletkező meghibásodásra nem vállalok garanciát. Kérem, a vásárolt terméket személyes átvétel esetén ellenőrizze.
Minden az aukcióimon eladó kép- és hanghordozó eredeti kiadvány, nem másolat.
Köszönöm, hogy elolvasta és tudomásul vette a fentieket a problámamentes kiszolgálás érdekében.


Jelenlegi ára: 2 990 Ft
Az aukció vége: 2016-02-21 09:42 . Blu-ray - Shrek (2001) ÚJ! Dreamworks - Jelenlegi ára: 2 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése