2016. június 28., kedd

5 db-os háztartási csomag:szárító,felmosó,csurgató - Jelenlegi ára: 4 800 Ft

Eladó egy 5 db-os háztartási eszköz csomag, melynek tartalma:
Eladó egy mosogató csepegtető, alul tálcás, 43x27 cm-es, a magassága 10 cm. A csepegtetőbe 12 db tányér fér bele. Az elején 3 fakkos evőeszköz szárító van. A színe szürke, az állapota hibátlan, szinte nem volt használva, csak elvétve, mert van mosogatógép a háznál.
Eladó egy felmosóvödör, a színe vajszínű, a teteje pedig fehér. Pamacsos felmosáshoz is lehet így használni, de le lehet választani róla a felső részt és akkor egy sima kiöntő résszel rendelkező vödröt kapunk. A felső átmérője 30 cm.
Eladó egy kék színű kuka, amely plusz belsővel rendelkezik, ezt ki lehet venni és akár külön is lehet hordozni, kiönteni belőle a szemetet. A pedál része sajnos eltört, mi is így használtuk, de megvan és hozzáadom. A kuka tetővel rendelkezik. A magassága 38 cm. A belső kukarész mérete 25x27 cm-es.
Eladó egy balkonra vagy ablakpá rkányra tehető, kinyitható 2 szárnyas ruhaszárító. Családi házban és panel lakásban is kíváló, mert nem foglal helyet a lakásban, mert azon kívűl szárítja a ruhákat. A mérete: hossza 125 cm, szélessége 56 cm. Néhol pattogzik már le a fehér védőfólia, de ez funkciót nem befolyásol.
Eladó egy cserép tartó, alul díszes, 23 cm magas. A felső átmérő 28 cm, az alsó átmérő 15 cm. adok hozzá egy műanyag belsőt is, ebben volt a virág, de át kellett ültetnem egy nagyobb cserépbe.
Az 5 db együtt eladó, nem szeretném megbontani őket, én úgy gondolom, hogy mindegyikre szükség lehet egy háztartásban.
Kérem mielőt vásárolni szeretne, írjon nekem, mert máshol is hirdetem a háztartási csomagot !  Köszönöm.
A vételár tartalmazza az ingyenes házhoz szállítást az ország területén !

Jelenlegi ára: 4 800 Ft
Az aukció vége: 2016-07-18 13:44 . 5 db-os háztartási csomag:szárító,felmosó,csurgató - Jelenlegi ára: 4 800 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése