2016. június 26., vasárnap

Kalinka vodka 37.5% 1L - Jelenlegi ára: 3 300 Ft

A Kalinka vodka nevét a híres orosz népdal, a Kalinka után kapta, melynek refrénjében nem kevesebb, mint háromszor szerepel egymás után. Tekintve, hogy egy tisztességes orosz buliban minimum tízszer elhangzik a nóta, nem csoda, hogy a Kalinka név sokak számára örökre összekapcsolódott Oroszországgal, akárcsak a klasszikus orosz ital, a vodka. A Kalinka szó egyébként borókát jelent magyarul, a vodka pedig vizecskét.
A Kalinka vodkát a legjobb minőségű gabonából készült párlat és ásványi anyagoktól teljességgel megtisztított víz alkotja. Az ital, az orosz vodkagyártási hagyományokra építve, gondos lepárlás és 10-szeres szűrés után nyeri el egyedülálló lágyságát és tisztaságát. A szűréshez használt különleges nyírfaszén Oroszországból, az Urál kristálytiszta levegőjű vidékéről származik.
A gyártás során minden egyes cseppje 10db, egyenként 60kg aktív nyírfaszenet tartalmaz� � szűrőoszlopon jut át. Az aktív szén molekulái az összes szennyeződést megkötik, így lesz a Kalinka vodka minden zavaró, kellemetlen illattól és íztől mentes, egyedülállóan tiszta vodka!

Jelenlegi ára: 3 300 Ft
Az aukció vége: 2016-07-17 09:52 . Kalinka vodka 37.5% 1L - Jelenlegi ára: 3 300 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése