Búza alapú tésztalazító, lisztjavító, térfogatnövelő természetes enzimkeverék 250 g
Enzim-Mix Kenyérsütőszer 250 g
Enzim-Mix természetes búzaenzim alapú tésztalazító amely segíti a puha tészták (pl. kenyér) térfogatnövelését, a tészta kialakulását. Minden típusú kelt tészta növekedéséhez felhasználható.
Összetevők: dextróz, maltodextrin, aszkorbinsav, enzimek.
Házi kenyér
Hozzávalók:
500 g DW sütőliszt
2, 5 dl víz
12, 5 g só
20 g élesztő
2, 5 g Enzim-Mix (kb. egy csapott kávéskanál)
Elkészítés:
Az élesztőt langyos vízben vagy tejben megfuttatjuk. Az anyagokat összekeverjük, jól kidagasztjuk, ezután cipót formálunk belőle. Langyos helyen kb. 40-50 percig kelesztjük, majd aranybarnára sütjük ( 200-220 °C-on). A megadott recept kenyérsütőgépben is alkalmazható.
Jelenlegi ára: 455 Ft
Az aukció vége: 2099-01-01 00:00 .
2018. április 24., kedd
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése