2019. január 31., csütörtök

Walther Hunter Set késkészlet - Jelenlegi ára: 24 490 Ft


A Walther vadászkés szett ideális választás vadászatra, mely minden vadász társa a terepen. A szett kétféle kést, egy csontfűrészt és egy masszív, szegecseléssel erősített kordúra tokot tartalmaz, amit derékszíjra fűzve viselhetünk. Mindkét kést kemény gumi markolattal látták el, melyek nedves, izzadt tenyérrel is biztosan markolhatók. A kések markolatának végébe furatot helyeztek, melyekbe igény szerint zsinór fűzhető, a véletlen elvesztés megakadályozása érdekében.
A nagyobb méretű kés az elejtett állat bundájának lenyúzására használható. Speciálisan erre a célra kialakított pengéjén egy éles horog is található, mellyel az inak, ínszalagok egy mozdulattal átvághatók. A kés markolata tartalmaz egy a mutatóujj számára kialakított barázdát, mely a stabil fogást szolgálja. Szintén ebből a szempontból alakították ki a pengeháton lévő recézett, kissé ívelt felületet, melybe a hüvelykujj tökéletesen belesimul. A késsel így pontosan és biztonságosan dolgozhatunk.
A nyúzó kés masszív pengéje 440-es rozsdamentes acélból készült. A kisebb méretű kés anyaga megegyezik a nyúzó késével. Kis méreténél fogva ezt a kést jól használhatjuk a szűkebb, nehezebben hozzáférhető helyeken és a különféle testrészek leválasztásánál. Speciálisan erre a célra kialakított formája tökéletesen beleillik a vadász tenyerébe, aki így a legmostohább időjárási körülmények között is gyorsan és biztonságosan dolgozhat. A csontfűrész segítségével az állat darabolása könnyedén elvégezhető. A perforált markolaton mutatóujjunkat átdugva stabilan markolható a kisméretű eszköz. A Walther Hunter szettben minden benne van, amire egy profi vadásznak szüksége lehet. Vigyázat, nehogy otthon felejtse!
A Walther Hunter Set kések tulajdonságai:
Pengég anyaga: 440-es rozsdamentes acél
Markolat anyaga: TPR (thermoplastic rubber), speciális, ellenálló műanyag
Nagy méretű kés
Teljes hossz: 233 mm
Súly: 152 g
Nyúzó kés
Teljes hossz: 190 mm
Súly: 53 g
Fűrész
Teljes hossz: 146 mm
Súly: 83 g


Jelenlegi ára: 24 490 Ft
Az aukció vége: 2019-02-22 01:25 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése