2020. március 27., péntek

37 részes játék szerszámasztal készlet gyermekeknek - Jelenlegi ára: 15 990 Ft


37 részes játék szerszámasztal készlet gyermekeknek
Egyszerre szeretnéd meglepni gyermeked valami látványos, élvezetes, ugyanakkor fejlesztő hatású játékkal? Unod már, hogy a boltok polcai tömve vannak a színes, szagos, ugyanakkor teljesen haszontalan játékokkal, amelyek néhány alkalom után csak a helyet foglalják a gyerekszobában?
Ne keress tovább! A 37 részből álló munkaasztal játékszett játszva fejleszt olyan gyakorlati és logikai készségeket, amelyek később elengedhetetlenek lesznek a csöppség számára.
A szett az állványon kívül 30 kelléket tartalmaz, ráadásul a jól ismert szerszámokon kívül egy szerelősapkát, amely minden valódi mesterember elengedhetetlen viselete!
Az egyszerre praktikus és látványos szerelőasztalon elfér minden tartozék, saját szájíze szerint rendezheti be munkasarkát a kis szerelő. A készletben minden szükséges eszközt megtaláltok: anyacsavarokat, csavarhúzót, csavarkulcsot, fúrót, kalapácsot, kombinált fogót és egyéb érdekes játékelemeket.
Képességfejlesztő hatása mellett bővíti gyermeke ismereteit a területen, illetve arra sarkallja őket, hogy hajlamosabbak legyenek komplexebb problémák megoldására.
Tulajdonságok:
- Munkaaasztal játékszett
- Felállítható állvány
- 30 db kellék
- Anyaga: színes műanyag
- Fejlesztő játék
- Méret: 44 x 71 x 26 cm
- 3 éves kortól
A termékre 12 hónap garanciát vállalunk!
Eredeti ár: 25 990 Ft
Akciós ár:
15 990 Ft


Jelenlegi ára: 15 990 Ft
Az aukció vége: 2020-04-09 22:14 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése