2020. március 29., vasárnap

AKCIÓ! Wellness by Oriflame - Wellness MULTIVITAMIN csomag NŐKNEK! Új! - Jelenlegi ára: 4 500 Ft

Wellness by Oriflame
Wellness MULTIVITAMIN csomag nőknek
21 tasak / egy tasakban 4 féle vitamin kapszula
Erdetei ára: 7. 799 Ft
Új, bontatlan termékek!
A Wellness-csomag nőknek étrend-kiegészítő 12 féle vitamint, 10 fajta ásványi anyagot, kiváló minőségű halolajból nyert Omega 3-zsírsavakat (eikozapentaténsavat/EPA és dokozahexaénsavat/DHA), feketeáfonya-kivonatot és karotenoid astaxanthinban gazdag mikroalgát tartalmaz. A-, B-, B6-, C- és D-vitamin-tartalma hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez.
Adagolása: 1 tasak naponta.
Svédországban fejlesztve.
Ezek nem csodaszerek, csak ha vissza pótoljuk a hiányt, beindul a szervezet öngyógyító folyamata. Mint amikor elvágjuk az ujjunkat és begyógyul, adjuk meg a sejtjeinknek amire szükségük van és meghálálja az egészségi állapotunk!
Ezért ajánlom mindenkinek, hogy naponta szedje a wellness csomagot!
Tartalma:
– 2 db Omega 3 zsírsav
– 1 db astaxanthin
– 1 db multivitamin és ásványi anyag (különböző összetevőkkel nők és férfiak számára.
Klinikailag igazolt a hatása:
– Bőr:  Javítja a bőr hidratáltságát és rugalmasságát, védi az UV-sugarakkal    szemben és csökkenti a ráncok megjelenését.
– Vitalitás:  Csökkenti a fáradtságot és a kimerültséget
– Immunrendszer: javítja a szervezet védekező mechanizmusát, csökkenti      a gyulladások előfordulását.
– Szív:  javítja a szív egészségi állapotát és normalizálja a        koleszterinszintet.
– Izmok és ízületek: fokozza az állóképességet és az erőnlétet, csökkenti a    gyulladást és az izomlázat.
– Látás: fokozza az UV-védelmet, kevésbé fárad a szem.
Összetevők:
Multivitamin & Mineral Ingredients: Calcium carbonate, Bulking agent (Microcrystalline cellulose), Magnesium oxide, L-ascorbic acid, Maize starch, Ferrous fumarate, Anti-caking agents (Stearic acid, Silicon dioxide, Magnesium stearate), Nicotinamide, D-alpha tocopheryl acid succinate, Glazing agents (Hydroxypropylmethyl cellulose, Glycerol), Zinc oxide, Beta-carotene, Copper gluconate, Calcium D-pantothenate, Manganese sulphate, Cholecalciferol, Pyridoxine hydrochloride, Riboflavin, Thiamine mononitrate, Pteroylmonoglutamic acid, Potassium iodide, Chromium (III) chloride hexahydrate, Sodium selenite, Ammonium molybdate, D-biotin, Cyanocobalamine.   Astaxanthin & Bilberry Extract Ingredients: Sunflower oil, Capsule shell (Gelling agent: Fish gelatin, Humectant: Glycerol), Haematococcus pluvialis L. ((5% Astaxanthin) Emulsifier (Sunflower lecithin), D-alpha-tocopherol, L-ascorbyl 6-palmitate )), Bilberry extract 4: 1 (Vaccinium myrtillus L. ), Thickener (Beeswax), L-ascorbic acid (Vitamin C), Emulsifier (Soy lecithin), D-alpha- tocopherol (Vitamin E). Omega 3 Ingredients: Fish oil (72%), Capsule shell (Gelling agent: Fish Gelatin, Humectant: Glycerol).
Mindannyian szeretnénk egészségesek és energikusak lenni, és jól érezni magunkat. Azonban nem mindig egyszerű természetes módon élni és megfelelően táplálkozni a mai rohanó világban. Az aktív életmód, az alacsony kalóriájú és tápanyagokban gazdag ételek fogyasztása csökkentheti a betegségek kialakulását és jelentősen javíthatja az élet minőségét. Ezért fejlesztettük ki Wellness-termékeinket és a Wellness-programokat, amelyek segítenek a tápanyagok egyensúlyának elérésében és megtartásában az optimális összetételnek és praktikus kiszerelésnek/ használatnak köszönhetően.
Átvehető személyesen Budapesten ELŐRE EGYEZTETETT időpontban:
- Zuglóban az Egressy út - Kövér Lajos út sarkánál.
Néha:
- Hungária krt. - Egressy út sarkán az 1-es villamos megállóban,
- Egressy téren Zuglóban.
Banki előre utalást követően szívesen postázom.
Utánvétel csak abban az esetben, ha a szállítás költségét előre utalja a vásárló.
Írj itt, hogy milyen Avon vagy Oriflame terméket szeretnél vásárolni, és ha van, felteszem a hirdetését!
Nézd meg a többi hirdetésemet is!
Klikkelj a "Hirdető összes hirdetése" szövegre.

Jelenlegi ára: 4 500 Ft
Az aukció vége: 2020-04-18 19:41 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése