2020. július 29., szerda

1 kg fehér K2 tortabevonó - Jelenlegi ára: 2 299 Ft


Összetevők:
ivóvíz, cukorliszt (cukor, búzakeményítő), glükózszirup, teljes mértékben hidrogénezett pálmazsír, színezék (titán-dioxid, E-171), mandula aroma
Átlagos tápérték 100 g termékben:
1790 kJ / 424 kcal
Ha egy könnyen kezelhető, kezdőknek is bátran használható tortabevonót keresel, próbáld ki ezt az 1 kg fehér K2 tortabevonót!
Alkalmazható tortaburkolásra, figura és virág készítésre.
Nagy előnye, hogy sima és egyenletes felületet készíthetünk vele, rugalmas, könnyen nyújtható, kellemes marcipán íze van.
Remekül lehet színezni is.
Fondant massza használata tortaburkoláshoz:
Egy szilikon nyújtólapot előkészítünk. Megszórjuk étkezési keményítővel .
A tortaburkoló masszát kézzel átgyúrjuk rajta.
Fondant nyújtó segítségével kb. 1 cm vastagságúra nyújtjuk. Tetejét megszórjuk kevés étkezési keményítővel és fondant simítóval tükörsimára egyengetjük. Majd ismét kicsit nyújtjuk és ismét kicsit egyengetünk rajta. Ezt addig ismételjük, amíg a tortaburkoló el nem érte a kívánt vastagságot (3-5 mm).
A kinyújtott fondant masszát sodrófára tekerjük és a torta szélétől indulva óvatosan a krémmel bevont tortára tesszük, ügyelve arra, hogy elegendő kinyújtott fondant massza jusson a torta oldalára is.
A torta közepétől indulva simító segítségével körkörös mozdulatokkal sima felületet alakítunk ki a tortán. Kezünkkel óvatosan a torta oldalához igazítjuk a kinyújtott fondant masszát.
A lenyúló részeket levágjuk.
1 kg tortaburkoló massza 1 db nagyobb torta (26-28 cm-es kerek vagy A4-es méretű szögletes torta) burkolásához elég. (Így egy kicsi maradni fog belőle. ) Vagy beburkolhatsz vele 2 db kisebb (16-18 cm átmérőjű) tortát.


Jelenlegi ára: 2 299 Ft
Az aukció vége: 2020-07-29 23:29 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése