2020. július 28., kedd

BOLDOGÍTÓ ERŐSSÉGEK KÁRTYAJÁTÉK - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

BOLDOGÍTÓ ERŐSSÉGEK KÁRTYAJÁTÉK ,
amely 43 csodásan illusztrált kártya és hozzájuk kapcsolódó 23 játékon keresztül segít felismerni és erősíteni a gyerekek erősségeit.
A legnagyobb siker az életben és egyben a legmélyebb érzelmi megelégedés is személyes erősségeink fejlesztéséből és gyakorlásából származik.
Az erősségek azok a belső értékek, amelyeket a szülők kívánnak gyermekeiknek. A Boldogító erősségek kártya pedig segít azonosítani és játékos formában fejleszteni őket.
 
A Boldogító erősségek kártya segítségével
játszva növelheted gyermeked önbizalmát és önbecsülését,
megismertetheted vele a legfontosabb emberi értékeket,
megtaníthatod neki, hogyan ismerheti fel és különböztetheti meg a különböző belső tulajdonságokat,
meghatározhatjátok a neki legfontosabb jellemvonásokat,
segíthetsz neki erősíteni a számára fontos erősségeket,
játék közben fejlesztheted az érzelmi intelligenciáját,
megtaníthatod neki, hogyan alkalmazhatja ezeket a mindennapokban is.
GARANTÁLTAN MŰKÖDIK
Javítja a memóriát
A dalokat hallgatva a gyerekek vizuálisan, zeneileg, szóbelileg és fizikai módon is memorizálnak. Ezáltal több fronton is erősítik a tanultakra való emlékezést, amit később a iskolában is haszonosíthatnak.
Fejleszti a finommotoros készségeket
A vidám dalok táncolni, mozogni csábítanak. A felső- és alsótest mozgatása, az ujj-játékok pedig segítenek az egyes testrészekre koncentrálni, és az utasítások szerint kontrollálni azokat.
Segíti a figyelemösszpontosítást
A dalok tele vannak játékos utasításokkal, pl. forogj, táncolj, énekelj, tapsolj stb. Ezeken keresztül a gyerekek megtanulnak még inkább a felnőttekre figyelni.
Gyarapítja a szókincset
Az egyes dalokban a gyerekek ismert szavakat ismételnek, újakat tanulnak melléjük, új szinonímákat és rímeket ismernek meg. A zene segítségével játékosan fejleszthetik a nyelvi készségüket, a szókincsüket, a szavak memorizálását és a mondatok alkotását.
Növeli az önbecsülést
A dalok pozitív üzenetei, az éneklés és táncolás közben megélt sikerek mind növelik a gyerekek önbizalmát és önbecsülését. Örömüket lelik a feladatokban és a dalok ismétlésében, dúdolásában, hangos éneklésében.
Támogatja a kreativitást
A dalok segítenek a velük és az életükkel kapcsolatos pozitív dolgokat elképzelni, ezáltal erősítik a kreatív képezlőerőt és elmélyítik a pozitív élményeket.
Csökkenti a stresszt
Az éneklés, a zenehallgatás és a táncolás bizonyítottan csökkenti a stresszt, segít ellazulni, így kiváló módszer a nap közben felgyülemlett feszültség levezetésére.
Erősíti a szociális készségeket
A zene segít a gyerekeknek, hogy egyszerre több dologra is tudjanak figyelni, miközben másokhoz is alkalmazkodniuk kell. Ez fejleszti a különböző szociális készségeket pl. megtanulnak csendben figyelni, követni az utasításokat, türelemmel várni vagy éppen együttműködni.
 

Jelenlegi ára: 2 000 Ft
Az aukció vége: 2020-07-28 15:53 .

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése